Konfirmation

Konfirmation

Børn, der er døbt med den kristne dåb, kan blive konfirmeret, hvis de har deltaget i konfirmations- forberedelse og er fortrolige med den kristne børnelærdom og Folkekirkens gudstjeneste.

Det er altså ikke nødvendigt at være døbt for at deltage i konfirmationsforberedelsen, men hvis man vælger at blive konfirmeret, skal man døbes inden da.

Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Du kan tilmelde dit barn mellem 1. april og 30. september året før konfirmationen. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

 

Konfirmandindskrivningen til efter høstgudstjenesten søndag den 10. oktober kl. 11.00 i Langå.

Høstfesten er en festlig tradition i sognet med spisning bagefter og foredrag. I er velkomne til at deltage i, hvad I har lyst til, også selvom I allerede har lavet digital indskrivning.  I skal huske at tilmelde jer spisningen.

Hvis I ikke er indskrevet digitalt, foregår konfirmationsindskrivningen umiddelbart efter høstgudstjeneste og før spisningen i konfirmandstuen. I skal huske at medbringe: kopi af dåbsattest og hvis der er fælles forældremyndighed, skal begge skrive under på at barnet skal konfirmeres eller der skal medbringes en underskrift, hvis begge ikke deltager.

Konfirmandforberedelsen foregår torsdag fra 8-10 de første 12 gange fra uge 43 og fra 14-16 de næste 12 gange. Konfirmandforberedelsen foregår i konfirmandstuen i Langå og der vil blive arrangeret transport til og fra skolen.

Selve konfirmationen vil som sædvanlig foregå den sidste søndag i maj, medmindre det er pinse, så bliver det den kommende søndag.

Har I yderligere spørgsmål er i velkomne til at finde yderligere oplysninger på kirkens hjemmeside på sogn.dk eller kontakte mig (44166360) Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Log på
x
x
x

Kontakt sognepræsten

Ved behov for en præst henvises til sognepræsterne:

Minna Margrethe Bach Winsløw, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf.: 3070 5007 eller

André Friis Møller, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 65371093.