Konfirmand

Når man går i syvende klasse, kan man gå til konfirmationsforberedelse og blive konfirmeret i sin sognekirke.

Konfirmander 2021

Konfirmandindskrivningen til efter høstgudstjenesten søndag den 10. oktober kl. 11.00 i Langå.

Høstfesten er en festlig tradition i sognet med spisning bagefter og foredrag. I er velkomne til at deltage i, hvad I har lyst til, også selvom I allerede har lavet digital indskrivning.  I skal huske at tilmelde jer spisningen senest den 1. oktober til Solveig mobil 23966246

Hvis I ikke er indskrevet digitalt, foregår konfirmationsindskrivningen umiddelbart efter høstgudstjeneste og før spisningen i konfirmandstuen. I skal huske at medbringe: kopi af dåbsattest og hvis der er fælles forældremyndighed, skal begge skrive under på at barnet skal konfirmeres eller der skal medbringes en underskrift, hvis begge ikke deltager.

Konfirmandforberedelsen foregår torsdag fra 8-10 de første 12 gange fra uge 43 og fra 14-16 de næste 12 gange. Konfirmandforberedelsen foregår i konfirmandstuen i Langå og der vil blive arrangeret transport til og fra skolen.

Selve konfirmationen vil som sædvanlig foregå storebededag fredag den 13. maj.

Har I yderligere spørgsmål er i velkomne til at finde yderligere oplysninger på kirkens hjemmeside på sogn.dk eller kontakte mig (44166360) Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Log på
x
x
x

Minikonfirmand & konfirmand

  • Minikonfirmand

    Minikonfirmand er et tilbud til børn i 3. klasse. Oprindeligt er det tænkt som et supplement til dåbsoplæring og konfirmationsforberedelse, men efterhånden har minikonfirmandundervisning fået sin helt egen status.
  • Konfirmander 2021

    Konfirmand

    Når man går i syvende klasse, kan man gå til konfirmationsforberedelse og blive konfirmeret i sin sognekirke.