Forårsgudstjeneste med efterfølgende kaffebord og foredrag.

Tårup kirke søndag den 31. marts kl. 19:30

Tårup kirke søndag den 31. marts kl. 19:30

Forårsgudstjeneste med efterfølgende kaffebord og foredrag.

Da vi endnu ikke har fået en ny præst til Langå-Øksendrup-Svindinge Sogne, vil sognepræst André Friis Møller, som indtil videre varetager embedet her, gerne byde alle interesserede til Tårup søndag den 31. marts. til Forårsgudstjeneste med efterfølgende kaffebord og foredrag.

Den kendte og efterspurgte foredragsholder Erik Lindsø kommer til Taarup og holder foredrag i Taarup Forsamlingshus, efter aftensgudstjenesten i Taarup kl. 19:30.

"Tiden er vores vigtigste ressource. Tiden er blevet kostbar. Tid er penge. Der effektiviseres og rationaliseres med det formål, at vi skal nå det samme på kortere tid. Det er tiden, der bestemmer over os og ikke os, der bestemmer over tiden. Tiden løber for hurtigt, og nogle gange løber den fra os. Mangel på tid er blevet en alvorlig stressfaktor og en hindring for sund livskvalitet" fortæller Erik Lindsø i sit oplæg.

Deltagelse er som altid gratis, men tilmelding er nødvendig af hensyn til serveringen i forsamlingshuset. Tilmelding skal helst ske via mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , alternativt på telefonnr. 21 27 83 53 (evt. sms)

Log på
x
x
x